Σχετικά με το κατάστημά μας

Hairs.gr – The Story

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Hairs.gr είναι ένα από τα επιτυχημένα project της εταιρείας Timos Hair Group.

Η εταιρία Timos Hair Group ιδρύθηκε το 1999 και δραστηριοποιείται στο τομέα της κομμωτικής του μακιγιάζ και της μεταπώλησης προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών.

Διαθέτοντας ένα πλήρες τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό , παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις γύρω από την κομμωτική , με τα πλέον επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα, σε ένα φιλικό περιβάλλον που η παροχή των υπηρεσιών είναι στηριγμένη στην απόλυτη αποστείρωση των εργαλείων, στην άριστη απολύμανση των χώρων και βέβαια στην προσεκτική και επιμελημένη εργασία από επαγγελματικά χέρια.

Our History

1999

Η Εταιρεία Timos Hair Group Ιδρύεται με έδρα τις Σέρρες.

2020

Το κατάστημά μας εντάσσεται ως Skroutz Partner.
To be Continued…

2015

Το ηλεκτρονικό μας Κατάστημα τίθεται σε κυκλοφορία με την πρώτη του παραγγελία.

2022

Εντάσσουμε ένα καινούριο προϊόν στην αποθήκη μας σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Ο Ιδρυτής

Τιμόθεος Γουγούσης

Ιδρυτής της Timos Hair Group ο οποίος δραστηριοποιείται  στον τομέα της κομμωτικής  από το 1990 και  είναι εκείνος που αποφοίτησε για πρώτη φορά από σχολή κομμωτικής με γενικό βαθμό 20  συνοδευόμενο από  έπαινο αριστείας.

Δουλεύοντας στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα ως cooper μπήκε για τα καλά στο χώρο της κομμωτικής.

Οι γνώσεις του εμπλουτίστηκαν στις πιο διάσημες σχολές κομμωτικής της Ευρώπης (Tony&Guy, Patrick Cameron, LLongueras,Saks, Bertram K, Rush), τις οποίες συνεχίζει να επισκέπτεται  ακόμα και σήμερα για ενημέρωση σε σχέση με την μόδα και νέες τεχνικές.

Οι διακρίσεις στο επαγγελματικό του προφίλ δεν είναι λίγες, με την τελευταία να του δίνει τον τίτλο Master color Specialist, βράβευση από την L’oreal Professionel.

Συμβουλεσ απο τον master color specialist ΜΑς

By L’oreal Professionnel.


Εγγραφή

0
ΠροΪόντα στο κατάστημα
5
Ημέρα για την παράδοση των προϊόντων σας
200
Διεκπεραιώσεις Παραγγελιών
30
Ευχαριστημένοι πελάτες

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Έχω παραγγείλει αρκετές φορές από το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί είναι ένα από τα λίγα που έχουν την εταιρεία Davines που λατρεύω. Έχουν μεγάλη ποικιλία, καλές τιμές και η παράδοση, παρόλο που ζω σε νησί, είναι απίστευτα γρήγορη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.Άννα
Φιλική εξυπηρέτηση, Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας, Έγκαιρη παραλαβή και Προσεγμένη συσκευασία.Αλεξία
Φιλική εξυπηρέτηση ,Καταρτισμένο προσωπικό, Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας, Έγκαιρη παραλαβή και Προσεγμένη συσκευασία.Κώστας