1. Αντικαταβολή

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στη τοποθεσία που έχετε δηλώσει, πληρώνοντας το αντίτιμο στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής.

Η μέθοδος αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός Ελλάδος. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,50€.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για το πρώτο κιλό και έξτρα χρέωση 1,24€/επόμενο κιλό για αγορές έως 80€, ενώ για αγορές από 80€ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά έως και €499, ενώ βάση του νόμου ν.3842/2010 από 23.12.2016 από 500€ και πάνω θα πρέπει οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών-καταναλωτών και επιχειρήσεων (για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών) να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

 

2. Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα online μέσα από την σελίδα μας, με μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών τράπεζας το οποίο  χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω e-banking.

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας μέσω τραπέζης στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Τραπεζικό ίδρυμα: Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR7701712060006206136718125

Δικαιούχος: Γουγούσης Τιμόθεος, Νίκος

Στην αιτιολογία κατάθεσης παρακαλούμε πληκτρολογήστε το ονοματεπώνυμό σας καθώς και το Order ID (Αριθμό παραγγελίας) σαν αιτιολογία μεταφοράς.

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις εμφανιστεί στον λογαριασμό μας. Στην χρέωση των εξόδων τραπέζης θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο Επιβαρύνομαι τα έξοδα της τράπεζας μου.